Cinci motive pentru care trebuie sa faci un curs de fotografie!

Costel Cosloc – Antrenament
21 martie 2017
Cinci lucruri pe care nu trebuie sa le postezi niciodata pe retelele de socializare dupa ce te-ai logodit!
19 aprilie 2017

Cinci motive pentru care trebuie sa faci un curs de fotografie!

Iti place sa fotografiezi apusuri si rasarituri, toate mesele tale din oras ajung pe Facebook si Instagram iar prietenii te roaga doar pe tine sa le faci fotografii? Te-ai putea incadra cu succes pe lista fotografilor amatori care imortalizeaza totul cu ajutorul smartphone-ului din dotare.

Insa nimic nu se compara cu trecerea la nivelul urmator. Atunci cand iti dai seama ca un DSLR face miununi in comparatie cu vechiul iPhone, te indragostesti iremediabil si iti garantez ca va fi o relatie de lunga durata.

Cand am primit propunerea prietenilor de la F64 de a transforma pasiunea pentru fotografie in ceva concret, nu am putut dormi o noapte intreaga, entuziasmata de ideea ca in sfarsit voi invata sa folosesc 6D-ul care se odihneste in rucsacul cu echipamente video al lui George.

Cursul „Ghid de conversatie vizuala” sustinut de George Nicolae la F64 mi-a deschis apetitul pentru compozitii frumoase si am inceput sa visez la acele fotografii perfecte care mi-au atras atentia de-a lungul timpului. Si da, mi-am dat seama ca nimic nu se compara cu asimilarea cunostintelor in mod corect, de la o persoana care se pricepe foarte bine la asta.

Asa ca m-am gandit sa iti spun si tie de ce ar trebui sa faci acest curs de fotografie.

1. Nu vei mai vedea niciodata viata in aceleasi cadre. Fiecare floare, fiecare persoana pe care o intalnesti pe strada, fiecare simetrie si fiecare umbra se vor transforma in idei noi pe care iti vei dori sa le imortalizezi.

2. ISO, timp de expunere si diafragma – Toate vor deveni dintr-o data clare si vei reusi sa surprinzi momentele la care inainte nici nu visai.

3. La acest curs chiar inveti. Totul incepe cu „Alfabetizarea” si continua cu propozitiile corecte, caligrafia si metaforele din fotografie. Notiunile de distanta focala, expunere corecta, focalizare, supraexpunere si subexpunere nu vor mai fi necunoscute. In plus, poti veni cu orice aparat la curs.

4. Partea practica a cursului este cireasa de pe tort. Te „inarmezi” cu aparatul si trepiedul si pornesti alaturi colegii de grupa sa surprinzi momente si sentimente in Bucuresti.

5. La final, ramai cu propriul portofoliu de fotografii pe care George Nicolae a avut deja grija sa il comenteze impreuna cu tine si sa-ti spuna ce ai mai avea de imbunatatit.

Doar patru zile sunt suficiente pentru a aprinde pasiuni.

Urmatorul curs „Ghid de conversatie vizuala” are loc intre 11 si 14 mai 2017, asa ca iti recomand sa te inscrii cat mai repede.

Eu am de gand sa completez seria.

Autor: Iulia

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.