CE SPUN CLIENTII NOSTRI DESPRE NOI


Am pierdut mult timp căutând videograful perfect pentru povestea noastră, dar știam că există și că îl vom găsi. Mă bucur enorm că George a fost omul căruia i-am putut dăruit toată încrederea și a fost peste așteptări. ❤️ Ești senzational! Ne-ai dăruit o nuntă cu mult mai frumoasă decât am trăit-o noi. Îți multumim din tot sufletul pentru implicarea și pasiunea pe care ai pus-o în filmulețele noastre. George este extrem de talentat, dedicat și profesionist, discret și atent la detalii, alegerea ideală pentru nunta noastră. 👌🥇👏🏼 Montajele video sunt fenomenale, surprind atât de multă emoție și frumusețe, de nu te saturi să le privești. 😍 Mult succes și să auzim lucruri tot mai frumoase despre tine! 💰🙏🏼  
Vezi aici clipul lor de nuntă -> Claudia si Lucian


Ne bucurăm nespus de alegerea făcută, şi anume de a colabora cu BOA Production , la nunta noastră. Pasiunea, talentul și experienta lui George au făcut întregul eveniment foarte lejer și plăcut pentru noi, iar rezultatul final a fost unul uimitor, deoarece acesta a fost mai mult decât ceea ce am visat. Mulțumim George pentru înțelegerea, răbdarea acordata și pentru sfaturile oferite, datorita tie ne putem bucura de toate momentele frumoase și emoționante și acum după eveniment. 😍❤ Recomandam cu mare drag BOA Production pentru orice eveniment. 👏🙏🎬  
Vezi aici clipul lor de nuntă -> Alina si Mihai


Colaborarea cu George Boangiu a fost atât de plăcută încât am simţit-o mai mult ca pe o prietenie. Nu a fost rigidă, nu a fost extra formală, ci George a interacţionat cu noi cu căldură şi profesionalism.
 
Am comunicat foarte uşor şi rapid cu Geo prin e-mailuri, telefon şi social media. Ne-am şi întâlnit cu câteva luni înaintea nunţii pentru a discuta detalii, iar George a ascultat toate îndrumările mele şi mi-a oferit sugestii din experienţa lui ca şi videograf. În ziua nunţii echipa a fost minunată, nu au pus presiune pe noi nici pe invitaţi, aproape ca nu i-am simţit. 🙂
 
Eu mi-am dorit un videograf modern care să surprindă momente mai mult decât să direcţioneze. Exact asta am şi primit. Prezenţa lor ne-a făcut să ne simţim foarte relaxaţi şi să ne bucurăm sincer de eveniment. Soţul meu nu este român aşa că m-am bucurat să aflu că George şi echipa lui vorbesc limba engleză fluent, ceea ce a făcut colaborarea mai uşoară pentru toată lumea.
 
Cât despre produsul final, nu pot să spun decât că Geo ne-a depăşit aşteptările. De la calitate până la montaj şi livrare, mini clipul şi cel lung sunt superbe. Toţi invitaţii au fost foarte plăcut impresionaţi, iar amicele mele viitoare miresici în 2018 şi 2019 mi-au cerut datele de contact ale lui Geo pentru o eventuală colaborare. Unele au şi bătut palma deja. 😃
 
Noi am fost impresionaţi şi de preţuri pentru că pachetele sunt mult mai accesibile decât orice altceva se găseşte pe piaţă la ora actuală. Iar din punctul meu de vedere, calitatea este chiar mai bună decât concurenţa. Ştiu pentru că am cercetat piaţa foarte bine când făceam bugetul nunţii.
 
Per total, un serviciu şi un produs final după sufletul nostru. Chiar ne bucurăm mult că l-am avut pe Geo parte din evenimentul nostru. 😃
 
Propun măcar o întâlnire faţă în faţă pentru a vedea exact de ce îl recomandăm cu căldură pentru orice eveniment.
 
Mulţumim mult întregii echipe! 
 
Vezi aici clipul lor de nuntă -> Anna şi Michael

Raluca + Lucian


George a fost alături de noi în una dintre cele mai frumoase zile pe care am trăit-o până acum: nunta noastră. 🙂
 
Am apreciat profesionalismul de care a dat dovadă pe tot parcursul colaborării noastre. Fiind o prezenţă discretă pe toata durata evenimentului, George a surprins foarte bine toate momentele importante ale nunţii noastre, iar acest lucru s-a văzut în produsul final: am fost foarte încântaţi atât de videoclipul Best Moments, cât şi de întreaga filmare a evenimentului.
 
Echipamentul de calitate, precum şi simţul artistic fac din George un profesionist desăvârşit. Îl recomandăm cu toată încrederea şi, fără îndoială, vom apela din nou la serviciile lui atunci când va fi cazul.
 
Mulţumim încă o dată, George! 🙂
 
Cu drag,
Raluca & Lucian
 
Vezi aici clipul lor de nuntă -> Raluca şi Lucian

Alexandra + Gabi


George a contribuit la cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea: ziua în care am fost cerută în căsătorie de iubitul meu, Gabi.
Totul a început cu o ieşire la cinema alături de prieteni, iar când a început filmul, pe ecran a început să ruleze povestea noastră, un clip impresionant cu momente frumoase din vacanţe, cu mesaje emoţionante primite de la cei mai apropiaţi prieteni şi de la părinţii noştri. Am savurat fiecare secundă a filmului pentru că George a reuşit să redea atât de frumos toată povestea şi toate emoţiile. Am fost captivată.
Toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul lui şi îi mulţumesc pentru implicarea în surpriza vieţii mele! 

Angelica + Razvan


Suuuuper, extra, mega, maxim filmarea. You are the best! Sincer mi-au dat lacrimile A meritat 100% asteptarea Inca o data multumim pentru tot! Te anuntam pentru botez 🙂

Florina + Razvan


Vrem sa iti multumim, ne place foarte mult ce am vazut pana acum. A durat mai mult, dar per total suntem foarte multumiti de colaborarea cu tine!

Radu + Ana


Buna George,
Vroiam sa iti multumim pentru treaba pe care ai facut-o cu filmul pentru nunta! Am primit filmarea si ne-a placut foarte mult, atat felul in care ai personalizat discurile si ambalajul, cat si filmele. Dupa ce am vazut filmarea ne-am dat seama cum a fost nunta, pentru ca in ziua nuntii nu prea am fost constienti de ce se intampla in jurul nostru. Buna impresie pe care am avut-o dupa nunta este aceeasi pe care am simtit-o si cand am vazut filmarea, si suntem extrem de multumiti!
Iti dorim numai bine si mult succes in continuare!