CE SPUN CLIENTII NOSTRI DESPRE NOI

Raluca + Lucian


George, suntem mega-incantati! 🙂 A iesit foarte foarte frumos! Multumim mult! 🙂
Aseara am ajuns tarziu si am zis ca ne uitam doar la Best Moments si un pic la filmare. Si ne-a prins 3 dimineata uitandu-ne la tot :))
 
Multumim pentru tot! 🙂

Alexandra + Gabi


George a contribuit la cea mai frumoasa surpriza din viata mea: ziua in care am fost ceruta in casatorie de iubitul meu, Gabi. Totul a inceput cu o iesire la cinema alaturi de prieteni, iar cand a inceput filmul, pe ecran a inceput sa ruleze povestea noastra, un clip impresionant cu momente frumoase din vacante, cu mesaje emotionante primite de la cei mai apropiati prieteni si de la parintii nostri. Am savurat fiecare secunda a filmului pentru ca George a reusit sa redea atat de frumos toata povestea si toate emotiile. Am fost captivata. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul lui si ii multumesc pentru implicarea in surpriza vietii mele!

Angelica + Razvan


Suuuuper, extra, mega, maxim filmarea.You are the best!Sincer mi-au dat lacrimileA meritat 100% asteptareaInca o data multumim pentru tot! Te anuntam pentru botez 🙂

Florina + Razvan


Vrem sa iti multumim, ne place foarte mult ce am vazut pana acum.A durat mai mult, dar per total suntem foarte multumiti de colaborarea cu tine!

Radu + Ana


Buna George,
Vroiam sa iti multumim pentru treaba pe care ai facut-o cu filmul pentru nunta! Am primit filmarea si ne-a placut foarte mult, atat felul in care ai personalizat discurile si ambalajul, cat si filmele. Dupa ce am vazut filmarea ne-am dat seama cum a fost nunta, pentru ca in ziua nuntii nu prea am fost constienti de ce se intampla in jurul nostru. Buna impresie pe care am avut-o dupa nunta este aceeasi pe care am simtit-o si cand am vazut filmarea, si suntem extrem de multumiti!
Iti dorim numai bine si mult succes in continuare!