Noua greseli pe care toate miresele le fac in dimineata nuntii!

Sedinta foto-video – Nunta in ploaie: 11 trucuri pentru mirese!
20 February 2017
Costel Cosloc – Antrenament
21 March 2017

Noua greseli pe care toate miresele le fac in dimineata nuntii!

Dimineata nuntii incepe cu mult entuziasm, alaturi de familie si domnisoarele de onoare.

Totusi, pentru a te asigura ca ziua continua perfect, incearca sa eviti aceste noua greseli.

1. Prea putina mancare – Te asteapta o zi lunga si nu este o idee buna sa o incepi cu stomacul gol. Daca ti-e teama ca nu vei arata bine in rochia de mireasa, alege gustari mici pe care sa le ai mereu la indemana.

2. Prea mult alcool – Un cocktail sau un pahar de sampanie ar putea calma nervii, insa nu exagera. Nu ti-ai dori sa fii beata atunci cand intri in biserica.

3. Ultimele finisaje – Nu iti planifica sa te trezesti devreme pentru a aranja florile si marturiile. Iti vei incepe ziua cea mare cu un stres in plus.

4. Decalarea programului – Chiar daca tu esti in centrul atentiei si ceremonia nu poate incepe pentru tine, nu este corect fata de invitati sa intarzii sau sa decalezi programul. Respecta orele pe care le-ai anuntat.

5. Alegerea unui alt stil – Cu siguranta ca ai fost deja la probele pentru machiaj si coafura, insa nu schimba nimic in dimineata nuntii. Ii vei stresa pe stilisti si vei ajunge ca tu sa fii cea mai stresata.

6. Problemele legate de vreme – Nu vei rezolva nimic daca te uiti pe geam din cinci in cinci minute si iti verifici aplicatia meteo. Aminteste-ti ca nu o poti controla pe Mama Natura, asa ca relaxeaza-te. Nunta poate iesi bine si pe timp ploios.

7. Raspunsul la telefon – Chiar daca pare urgent, nu raspunde la telefon in dimineata nuntii. Roaga-ti wedding planner-ul sau domnisoarele de onoare sa faca asta pentru tine. Vei evita un stres inutil.

8. Bagaje pentru luna de miere – Ai deja prea multe de facut, asa ca nu iti mai aglomera dimineata. Fa-ti bagajele din timp.

9. Un masaj sau un tratament facial – Este o idee buna sa te relaxezi dimineata, insa un masaj nu este o idee grozava. Daca alegi un masaj facial sau un epilat, poti face o reactie alergica. Iar un masaj corporal poate duce la febra musculara. Poti alege o baie relaxanta sau cateva exercitii usoare de yoga.

Tot ce-ti ramane apoi de facut este sa te bucuri de cea mai frumoasa zi din viata ta!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.